Pianul a fost inventat pentru declaratii de dragoste

24 Iunie 2009 at 19:58 2 comentarii

Sunt convinsă că pianul a fost inventat pentru a putea pune pe note sentimentul de dragoste. Sunetele sunt pure precum clipele de fericire alături de persoana iubită; plouă cu sunete, cad în cascadă, se preling în suflet şi se cuibăresc acolo cuminţi… şi te hrănesc…

A legacy of song

Între timp a început să fie folosit şi pentru alte lucruri 🙂 Oricum, sună bestial. La fel ca şi chitara. Mă cucereşte oricând o piesă cântată cu aceste două instrumente. Zilele trecute (22 iun 2009) am avut un nou concert cu Valentin Radu la Salla Dalles. Divertisment american. Cel mai mult mi-a plăcut John Denver (e vals 🙂 ), curge, curge şi ţi se duce până-n călcâie, e frumos de tot!

2 minuni

De fiecare dată, Valentin Radu îşi varsă tot talentul în pianul puţin îmbătrânit al acestei săli şi oricât s-ar strădui, nu îi ies 2  piese la fel. Nouă ne place să spunem că varianta finală e întotdeauna cea din concert ;-)Dacă stai să asculţi pe unde a ajuns omul acesta, şi judeci puţin, începi să înţelegi cum stau lucrurile. De câteva concerte încoace continuă să dedice piesa „One moment in time” dirijorului nostru, Voicu Popescu, insistând pe aceste cuvinte. Mi-a trecut atunci prin cap că de fapt şi concertele noastre cu Valentin Radu sunt unice, sunt „One moment in time”! Avem onoarea de a cânta cu dânsul pe aceeaşi scenă şi de a trăi fiecare notă cu intensitatea-i specifică, mereu alta. Valentin Radu merită, ca orice muzician de calitate, să fie luat exact aşa cum este şi fiecare clipă petrecută alături de el să fie preţuită aşa cum se cuvine. La final, a fost de-ajuns să audă 2-3 voci întrebând: „Nu ne cântaţi ceva?” şi s-a pornit, nene. În câteva minute nu mai respira unul şi toţii ochii erau aţintiţi la mâinile sale care zburdau cu cea mai mare uşurinţă pe claviatură.

aplauze

Anunțuri

Entry filed under: Uncategorized.

Dezamăgire Catalina dances

2 comentarii Add your own

  • 1. duduc miruna demetra  |  14 Septembrie 2011 la 7:53

    asa am inteles dar intrebarea era sune a inventat pianul ca nu gasesc am tema la scoala si vreau sa stiu cat mai repede pana pe data de 14.9.2011.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Motto:

Sunt ceea ce aleg sa fiu
wordpress statistics
Iunie 2009
L M M M V S D
« Mai   Iul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categorii


%d blogeri au apreciat asta: